Jeejeejee, joulu tulee!! Uudessa kodissa.

Metku ja Noppis on kotiutuneet hyvin. Osataan jo ärjyä takapihalla turhille naapureille ja muille. Lunta tulikin yhtäkkiä sikana ja piti taas käydä auraamassa prinsessoille kulkuväylät pihaan.

Metku on kuntoutunut suht hyvin pennuista. Lihakset alkaa palaamaan ja on saanut vähän rasvaakin jo kylkiluiden peitoksi. Ruokintamuutokset vain kiusaavat ja on silmä -ja korvatulehdusta.. Ja kahden viikon kuluttua on Metkun sterilointi. Siitä sitten pari fyssärikertaa, ja tammikuusta palataan treenaamaan. Aluksi pitää ottaa tosi iisisti ja vähän kerrallaan, ettei turhaan kipeydy. Voin vain kuvitella miten nato-ohjuksena se vetää kun pääsee ekaa kertaa yli puoleen vuoteen agiliitämään!! Noppa ei vielä tajua miten kivaa se on, se vaan menee minne näytetään ja juoksee sit aina suoraan mun käteen kiinni vaatimaan lihapullaansa. Hohhoi...

Että ens vuoden teemana on löytää muita palkkausmenetelmiä kuin namit. En saa noita perskärpäsiä ikinä irtoomaan musta kun ne aina tulee noutamaan namia multa. Kunpa ne vaan kiinnostuis leluista... Mutta eipä niitä kiinnosta. Noppa leikkii kotona kyllä, ja metkulla on yks suosikkipallo kotosalla, mutta ei ne agilityssä kiinnosta. No, Metkulle alkaa olla jo palkka yks hailee, kun se on niin innoissaan, ei se mitään palkkoja kaipaa vaan ainoastaan ohjausta seuraavalle esteelle! :) Noppakin ehkä pääsee namifiksaatiostaan kun se alkaa hiffaamaan ton jutun. Sit sekin kiitää ja siinä mitään lihapullia enää tartte!

Tänä viikonloppuna vietetään kummilasten pikkujoulua ja herkutellaan. Pitää myös käydä vähän jouluostoksilla ja sithän onkin enää kolme viikkoa töitä, sitten on joulu. Sit viikko töitä ja sitten onkin viikon loma. Aah. Sitä odotellessa!

Ai niin täytyy mainita että meidän koirilla on sikahieno joulukalenteri :) Siinä on koiria jotka laskee mäkeä, ja sitten herkkuina on tietenkin luun tms. muotoisia luita. Nam!