Noppelon koulutusjakso on intensiiviopetuksen osalta suoritettu onnistuneesti, jatkamme kotiharjoittelua ahkerasti. :) Muutos on ollut melkoinen. Nyt on kyllä ihanaa ulkoilla Nopan kanssa. Ja sen käytös muutenkin on muuttunu kovasti. Suosittelen koulutusta (Emilia Rainetojan Koirakorjaamo) lämpimästi jokaiselle, siis ihan jokaiselle. Vaikka olettaisit ettei teillä ole mitään ongelmia. Ja kun nyt lenkkeilee ja entistäkin tarkemmin seuraa ja osaa katsoa koirien käyttäytymistä niin 99% vastaantulijoista (koirista) on todella omasta mielestään laumanjohtajia ja sitten omistajat koittavat kaikenlaisia temppuja joilla koira saatais ohittamaan muut riehumatta ja rähjäämättä. Namilla seurauttaminen on yks parhaista esimerkeistä.

No, Metkun poitsut kasvaa ja pulskistuu, huomenna ovat jo viisiviikkoisia!! Käytiin lauantaina katsomassa niitä palleroita ja bongasin sieltä heti kuka olis paras harrastuskoira :) Sellainen yltiöitsevarma, rohkea rämäpää. Ihana. Harmi että kaikki on varattu enkä voi enää muuttaa mieltäni :D Salaa toivoin, että joku reppana jäis ilman kotia ja mä saisin sen!! :D No ehkä ihan hyvä kaikkien kannalta ettei sit jäänyt.

Niin meillä tuleekin muutaman viikon päästä muutto uuteen kotiin, ostettiin rivitalokolmio tuosta Kinnarista, Metku pääseekin sitten suoraan uuteen kotiin! Oli oikein sopiva koirillekin, kivan kokoinen takapiha ja valmiiks koira-aidatkin pensaiden lisäksi :) Jee!

Agilitytreenit jatkuu nyt sit vihdoinkin parin viikon päästä, ajattelin kyllä käydä tällä viikolla muutaman kerran itsekseni treenailemassa ja sitten huvikseni käydä kokeilemassa sunnuntaina Hyvinkäällä epiksissä miten tuo menee :D Niin, ei olla vielä koskaan menty ees A:ta mutta ehkä me tällä viikolla kokeillaan ennen kisoja :) Hyvin se menee!

Ensi kertaan, nyt lähden viettämään rauhaisaa loppuiltaa sohvalle, tänään kun tuli taas vuosi lisää ikää niin pitää ottaa rauhallisesti :)