Metku kävi tänään ultrassa ja ainakin kolme, aika varmasti neljä vaavia siellä oleskeli :) Syyskuun alkupuolella on sitten laskettu aika. Yritetään vielä muutama kerta käydä agikentillä, jos ei olis näin kuuma. Metku on laiskistunut ja pulskistunut jo ihan sopivasti :) Ja koska mä luultavasti huutaisin hengiltä ne jotka yrittää mua mahdollisena raskausaikana pakottaa urheilemaan, ni en kyllä pakota Metkuakaan. Jos ei sitä huvita.

Nopan kans käytiin mökkeilemässä, ja kerättiin saaren ylimääräiset punkit poies puskista. Ja Noppa testasi millaista on meressä uiminen, järvessä on jo oleiltu kiitettävästi tänä kesänä. Käytiin ystävämme Riikan kans testaamassa Firan metsiä ja lampi, siellä oli tosi mahtavat ulkoilumaastot!! Tosin ärsyttää, että siellä kun on paljon kulkijoita niin tottahan toki joukkoon mahtuu aina muutama fiksu koiranomistaja, jotka pitävät vihaisia koiriaan irti. Sai taas huutaa perkelettä ja jumalautaa koiranomistajille ja karjua vieraalle irskiterrierille pois jne.

Aloitimme myös Nopan kans Emilia Rainetojan koirakoulun eli siis meitä ihmisiä opetetaan toimimaan oikein ja koira oppii siinä sivussa :)  Katsotaan mitä tuleman pitää!